Mine boder 1 – hytteboden

Hytteboden min. Jeg har bygget alt selv. Nesten alt materiale har tidligere vært noe annet.

Der ingen skulle tro at noen kunne bygge bod: Hytteboden min. Jeg har bygget alt selv. Nesten alt materiale har tidligere vært noe annet.

Alle har hver sin fortelling om boder og deres forhold til dem.

Og nesten alle nordmenn har sin egen bod, eller tilgang på en.

Jeg har faktisk flere boder, hvis jeg regner etter og er liberal med begrepet. Den gjeveste er nok boden min på hytta. Det er egentlig et anlegg jeg bygget for hundene mine da jeg var hundekjører. Men nå er hundene borte, og da har jeg laget meg et verksted der, der jeg også kan lagre diverse materialer. Siden hytta ligger åtte kilometer fra bilvei blir man litt nervøs for å kaste ting etter først å ha slept dem opp, derfor er det fullt av ymse reparasjonsprosjekter som det ikke er så veldig god fremdrift på, det må innrømmes.

Boken skal ikke handle om mine boder. Ærlig talt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s