Bodkunst

bodkunst

Ifølge kjæresten min finnes det tre typer kunst. Dyrekunst, plantekunst og rotekunst. Går man rundt i et galleri og ser på moderne kunst holder denne inndelingen forbausende godt. Nesten alt kan sorteres inn under en av de tre kategoriene.

Det meste som finnes av bodkunst (og det finnes forbausende mye) sorterer inn under rotekunst. Dette er et keramikkverksted laget av en Will Shannon. Han har selvfølgelig brukt «lokal tilgjengelig leire» når han har laget gjenstander i den.

Det kan man jo le av. Men hva har jeg gjort ut av mine boder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s