Energi

Jeg har en liten harang om å legge inn strøm i boden, hvis man ikke har det fra før.

Den årlige økningen i energiforbruket  de siste fire hundre årene har vært forbløffende stabil, omtrent 2.3% i året. Dette betyr en dobling hvert 30 år, altså en firdobling på 60 år, åttedobling på 90 år og så videre. Da vil vi om 2400 år trenge like mye energi som alle stjernene i hele galaksen produserer. Det kan virke lenge til, men for 2400 år siden sto pyramidene. Og hele galaksen, det er mye energi.

Hentet fra bloggen Do the math.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s